Rådgivning & Foredrag

Jeg har tidligere arbejdet med børn med funktionsnedsættelser og særlige behov. Mit arbejde bestod primært i at rådgive forældre, supervisere personale omkring børnene og henvise børnene til relevant udredning og relevante tilbud.

Derudover har jeg også selv en personlig historie om at være pårørende til et menneske med svære handicap.

Den massive belastning der ses hos pårørende til børn (og voksne) med langvarige kroniske lidelser og handicaps, er et overset problem. Og der er ikke ret meget fokus på, eller viden om, hvad effekten af en sådan langvarig belastning rent faktisk gør ved de nærmeste. Eller hvad man konkret kan gøre ved det.

Jeg tilbyder rådgivning og oplæg/foredrag for pårørende og til de professionelle der arbejder med børn med særlige behov, og deres pårørende.

Hør podcast hvor jeg taler om dette, hos min kollega psykolog Cleoh Søndergaard i Indsigt med Cleoh: https://podtail.com/da/podcast/indsigt-med-cleoh-samtaler-om-psykologi/38-at-vaere-foraelder-til-born-med-handicap-med-an/

Sandkorn på sandkorn

FOREDRAG

I foredraget Sandkorn på sandkorn fortæller jeg om at være pårørende til børn med langvarige og kroniske handicap, og om hvad sådanne livsvilkår indebærer, og gør ved os. Jeg har både professionel og personlig viden at komme med, ifht effekterne af denne langvarige belastning, og erfaring med, hvad der kan gøres ved det.

Foredraget holdes live eller online – i uge 29 live på Egmont Højskolens sommerkursus: https://www.egmont-hs.dk/dokumenter/sommerkurser/2021/68-uge-29-leg,-latter-og-livsgl%C3%A6de-voksen-2021/file

Og i øjeblikket online hos foreningen For Lige Vilkår i deres projekt for forældre til nydiagnostiserede børn.

Pris aftales ved henvendelse.