Rådgivning & Foredrag

Jeg har tidligere arbejdet med børn med særlige behov. Mit job bestod i at rådgive forældre, supervisere personale samt undersøge og henvise børn til relevant udredning og tilbud.

Derudover har jeg selv en personlig historie om at være pårørende til et menneske med svære handicap.

Den massive belastning der ses hos pårørende til børn (og voksne) med langvarige kroniske lidelser og handicaps, er et overset problem. Og der er ikke ret meget fokus på, eller viden om, hvad effekten af en sådan langvarig belastning rent faktisk gør ved de nærmeste. Eller hvad man konkret kan gøre ved det.

Jeg tilbyder rådgivning for forældre og andre der er tæt på børn med særlige behov og handicap. Klik her for at booke en tid

Hør podcast hvor jeg taler om dette, hos min kollega psykolog Cleoh Søndergaard i Indsigt med Cleoh: At være forælder til børn med handicap og i en samtale med journalist Bille Strell der er udkommet hos foreningen LEV i deres podcast-serie Sådan tackler du stress og sorg i handi-livet

Det Særlige Liv

FOREDRAG

I foredraget Det Særlige Liv fortæller jeg om at være pårørende til børn med langvarige og kroniske handicap, og om hvad sådanne livsvilkår indebærer, og gør ved os. Jeg har både professionel og personlig viden at komme med, ifht effekterne af denne langvarige belastning, og erfaring med, hvad der kan gøres ved det.

Oplæg, workshops og foredrag skræddersyes og sammensættes efter ønske.

Jeg arbejder på højskoler, holder foredrag for kommuner, laver oplæg hos foreningen For Lige Vilkår http://forlige.dk i deres projekt Balancen i Familielivet, og for foreningen LEV i deres pårørendeprojekter, og for deres personalegrupper.

Pris aftales ved henvendelse.